Haavoittuneet kokijat

Pääministerin maailma

Valinnanvapautta huhtikuussa käytävissä vaaleissa riittää. Tulossa on pääministerivaalit. Millaisen pääministerin sinä haluat tulevissa vaaleissa? Eduskuntavaalit on suuri poliittinen suuntavaali. Ehdokkaana on eliittiä, kapitalisteja, konservatiiveja, liberaaleja, populisteja, porvareita, duunareita… Vaaleissa samalla päätät: Haluatko pääministerin joka on keskeisesti rauhan- ja turvallisuudentyön asialla? Haluatko pääministerin joka haluaa olla arvojohtaja?

Haluatko pääministerin joka on enemmän heikomman kuin vahvemman puolella? Haluatko pääministerin joka sanoo selkeästi - Kyllä - Naton täysjäsenyydelle? Haluatko pääministerin joka sanoo yksiselitteisesti - Ei - EU:n liittovaltiolle? Haluatko pääministerin joka haluaa pitää syrjäseudutkin asuttuna? Haluatko pääministerin joka ennustaa katastrofia vaikkapa naapurimaahan ja luokittelee sekä nimittelee maita ja valtion päämiehiä arvaamattomiksi? Haluatko pääministerin joka haluaa viedä asetuotteita sisällissotaa käyviin maihin? Haluatko pääministerin joka maalailee erilaisista asioista ja tapahtumista pelottavia uhkakuvia?
Haluatko pääministeri joka käy omaa informaatiosotaa jonkin tai jonkun puolesta kuin omapäinen diktaattori? Haluatko pääministerin joka on yhteistyökykyinen? Haluatko pääministerin joka uskaltaa purkaa edellisen hallituksen päätöksiä? Haluatko pääministerin joka haluaa tiukentaa maahanmuuttoa ja rajavalvontaa? Haluatko pääministerin joka selvin omin teoin todella osoittaa olevansa ilmaston- ja ympäristönsuojelija?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Haluamme "Kekkosen" joka sanoo miten asiat ovat niin kuin ne ovat.
Mikä hänen äänestysnumeronsa on tänä vuonna?

No joo...

Pääkanisterilla ylipäätään on systeemissä aivan liikaa valtaa, mikä on melko, edesvastuutonta.
Sipilän kausi sen viimein näytti todeksi.

Risto Huovinen

Suomen poliittiselta johdolta toivon kahta asiaa.

1. Heidän tulee aina ja kaikissa tapauksissa asettaa Suomen etu ensimmäiseksi päätöksiä tehdessään.

2. Heidän on tehtävä kaikki päätökset rationaaliseen ajatteluun pohjautuen. Maan johtavien poliitikkojen tekemät päätökset eivät saa perustua ideologioihin, vaan ne on aina tehtävä siten, kuin Suomen kannalta on parasta.

Toimituksen poiminnat